Problém s "vykreslením"

Pro vše ostatní, co se týče Minecraftu a nemá svou sekci.

Moderátor: Public team

ExE_
Bábovičkář
Bábovičkář
Příspěvky: 32

Problém s "vykreslením"

Příspěvek#1 » 24.6.2014, 9:51:55

Zdravím, jakožto bývalý hráč a helper bych se chtěl zeptat vás zda jste se setkali s takovým problémem, který mám momentálně já..
Na tomhle serveru jsem končil těsně před tím než se Warzone (PvP tuším, že to byl Warzone jelikož jsem tady zažil všechny PvP servery) zrušil úplně, kvůli nehratelnosti.
a od té doby jsme minecraft nezapl.
Dostal jsem chuť si ho opět zahrát, ale když jsem ho zapl tak se mi stalo tohle:

Obrázek

Minecraft mám čistě nainstalovaný a javu už jsem zkoušel přeinstalovat a jinou.

Budu rád, když mi s problémem pomůžete :) díky

// edit

Zkusil jsem nainstalovat spousty jiných Jav a po nainstalování mi minecraft šel normálně, a když jsem zničil jeden blok tak se stalo tohle:

Obrázek

Uživatelský avatar
GProDave
Manažer
Manažer
Příspěvky: 946

Re: Problém s "vykreslením"

Příspěvek#2 » 24.6.2014, 10:36:18

Jiná verze (třeba 1.7.5) ti to dělá taky?
9.5.2012 - první připojení na ČP (Creative), 6/2012 - VIP na týden
17.7.2012 - Helper Creative, 13.8.2012 - OP Creative, 16.11.2012 - Admin Creative, 12.1.2013 - SuperAdmin Creative + Economy, 26.7.2013 - Manažer ČP

_NewAge
Cestny Clen
Cestny Clen
Příspěvky: 59

Re: Problém s "vykreslením"

Příspěvek#3 » 24.6.2014, 15:05:11

Zkus nastavit Anisotropic Filtering a Mip map levels na 0:

Pokud máš OptiFine:
Obrázek

Obrázek


Normálně bys to jinak našel hned ve Video Settings, dole.

ExE_
Bábovičkář
Bábovičkář
Příspěvky: 32

Re: Problém s "vykreslením"

Příspěvek#4 » 2.7.2014, 16:34:35

Starší verzi nevím a optifine nemám

_NewAge
Cestny Clen
Cestny Clen
Příspěvky: 59

Re: Problém s "vykreslením"

Příspěvek#5 » 2.7.2014, 16:52:04

Tak to zkus nastavit, mělo by to být hned ve Video Settings

ExE_
Bábovičkář
Bábovičkář
Příspěvky: 32

Re: Problém s "vykreslením"

Příspěvek#6 » 2.7.2014, 18:45:03

Přehlédl jsem to a je to vyplé.
I tak díky za rady ;)

Uživatelský avatar
Bagr
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7

Re: Problém s "vykreslením"

Příspěvek#7 » 25.10.2014, 20:50:36

Alebo tiež to je bug chunku. Pokiaľ to bola 1.7.2 cca. tak render distance 8 bol bugnutý ;)


//The_Hanysss: Staré téma. Lock!
Kontaktuj ma! :
Skype - twistycze
Steam - themacuulen

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host

cron